Wednesday, 7 May 2014

Cute ? Hmm,ni la adikku yang aku sayang sangat2.. Walaupun manja,and degil.. but selalu temankn aku main.. hehe..ILY :*

Monday, 28 October 2013

Ha,ini dia..Inilah group aku..Kat SMKCP..Name group ni unik sikit.. Nama group tuh BROWNIE FAMILY lahh.. #Bfams for singkatan...Kiteorg slalu happy.. Kuar sesama.. Kalau ade yg tak puas hati je,mesti luahkan sendiri..Hmmpphh Kiteorg always Enjooyy..Everyday always happy.. no badmood.. Kalau moody pon mesti sekejap.. Kumpulan kiteorg terdiri drpd 8 orang..start dari kiri=Zuraidah,Husnina,Izzaney,Me,Nisha,Amira,Asyhikin & Sara .. First meet time kiteorg first2 msk skolah.. then sejak drpd haritu kiteorg kawan and last2 buat GROUP..so smpai sini sajalah cerita saya,, Gudnight..Slamat malam =)
Ha,inilah BEstie aku forever.. Nama dia Nur Husnina Binti Zanzuri..Dia slalu ade bila aku senang and susah...Aku sayang kat dia.. Tapi kekadang ade lah jugakk gaduh sikit2 tuh..Dia slalu dngr masalah aku..Aku pun setia mendengar masalah dia.. Tapi thun depan aku nk pindah skolah(SMKC)aku masuk (KAA-kelas aliran agama) Sedih sngat bile aku dh tak boleh jumpa dia lagi..Hurmm Kiteorang jiran..tpi jiran pun x de lah ramah sngt..Smua buat hal masing2 kalau kiteorg dh tak sama skolah ='( Seriousely !! I love him as my friends...Aku tak pernah ade kawan mcm dia..slalu bantu aku.. Tanpa harapkan balasan..Bila lah aku boleh balas jasa dia..Hmmpphh anyway aku happy sngt bila ade dngn dia..Thankx sbb slalu happy kan aku.. :) :)

Mimpi ku Harimau belang =)

Pada zaman dahulu.. aku kuar jalan2 ngn adk bradik aku.. tibe2 aku tjumpe harimau belang..Dia lari sangat pantas..Aku sangat takut..Aku pun berlari dngn sepantas pantasnyer..Tetapi tidakk..aku diterkam oleh harimau tersebut.. Aku menendang harimau itu lalu harimau itu terpelanting sehingga ke London..Sekian sahaja mimpi saya.. HahaxD