Monday, 28 October 2013

Ha,inilah BEstie aku forever.. Nama dia Nur Husnina Binti Zanzuri..Dia slalu ade bila aku senang and susah...Aku sayang kat dia.. Tapi kekadang ade lah jugakk gaduh sikit2 tuh..Dia slalu dngr masalah aku..Aku pun setia mendengar masalah dia.. Tapi thun depan aku nk pindah skolah(SMKC)aku masuk (KAA-kelas aliran agama) Sedih sngat bile aku dh tak boleh jumpa dia lagi..Hurmm Kiteorang jiran..tpi jiran pun x de lah ramah sngt..Smua buat hal masing2 kalau kiteorg dh tak sama skolah ='( Seriousely !! I love him as my friends...Aku tak pernah ade kawan mcm dia..slalu bantu aku.. Tanpa harapkan balasan..Bila lah aku boleh balas jasa dia..Hmmpphh anyway aku happy sngt bila ade dngn dia..Thankx sbb slalu happy kan aku.. :) :)

No comments:

Post a Comment